Hoe het Chrome Hotmail-probleem op te lossen dat niet werkt (oplossingen)?

U kunt leren hoe u het probleem met Hotmail dat niet werkt in Google Chrome kunt oplossen met behulp van de onderstaande methoden.

Verwijder caches uit uw browser

Open eerst uw browser en selecteer vervolgens de menuoptie in de rechterbovenhoek.

Selecteer Browsegegevens wissen door het tabblad met meer tools te selecteren.

Bepaal vervolgens het tijdsinterval en vink vervolgens alle vakjes aan.

Selecteer vervolgens het tabblad Gegevens wissen om het proces te voltooien.

Vernieuw je browser

Chrome kan af en toe veel problemen veroorzaken tijdens het werken, dus zorg ervoor dat het up-to-date is. Een nieuwere versie verhelpt verschillende technische problemen die u kunt ondervinden bij het openen. Controleer de meest recente update als deze beschikbaar is nadat u naar instellingen bent gegaan om te vernieuwen

Verbinding maken via HTTPS

  • Ga naar www.account.live.com om aan de slag te gaan.
  • Accepteer de andere mogelijkheden' Connect met HTTPS-aanbeveling.
  • Selecteer Automatisch HTTPS-gebruik.
  • Selecteer daarna het tabblad Opslaan.

Controleer de apps van derden die op uw systeem zijn geïnstalleerd.

Schakel antivirussoftware of andere beheersoftware uit als dit de oorzaak is van het probleem "Hotmail werkt niet". Gebruik de applicatie nadat u tevreden bent met Hotmail. Als de extensies een probleem veroorzaken, kunt u uw browserextensie ook tijdelijk uitschakelen.

Gebruik de ReiBoot-tool

ReiBoot kan u helpen bij het oplossen van het probleem als u alle hierboven genoemde manieren heeft geprobeerd en het nog steeds niet is opgelost. ReiBoot is een experthulpprogramma voor het repareren van iOS-apparaten. Gelukkig kan het snel meer dan 50 telefoonsystemen repareren. Wanneer uw telefoon is hersteld van alle fixes, gaat deze binnen en vertrekt. Bovendien bevat het een gebruikershandleiding en biedt het een vlotte gebruikerservaring in vergelijking met andere iOS-software.

Nog op zoek naar een oplossing? Bel ons hulplijnnummer

Als je nog steeds niet kunt achterhalen waarom Hotmail niet werkt, is het tijd om op te staan ​​en onmiddellijk een 24-uurs hulplijn te bellen. Ons zeer bekwame Hotmail Ondersteuning Neederland team werkt dag en nacht onvermoeibaar om klanten een oplossing te bieden die volledig aan hun behoeften voldoet. Daarom is het beter om zo snel mogelijk contact met hen op te nemen en een totaaloplossing te vinden die past bij uw budget.

Conclusie

Microsoft introduceerde Hotmail, dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt. Maar af en toe resulteert dit in fouten, die we zullen oplossen. Als gevolg hiervan zal dit artikel u ten goede komen, omdat het tal van oplossingen vermeldt die u kunt maken zonder ergens anders heen te hoeven.

Gerelateerde link

Hoe kan ik mijn Android Hotmail-wachtwoord bijwerken


Popular posts from this blog

Hoe te stoppen met automatisch aanmelden bij gebruik van Hotmail?

Hoe u ongewenste e-mails uit uw inbox in Hotmail kunt verwijderen

Hoe komt het dat Hotmail geen e-mails met bijlagen ontvangt?