Hoe komt het dat Hotmail geen e-mails met bijlagen ontvangt?

Volg het advies als je problemen hebt met het ontvangen van e-mails met bijlagen op Hotmail:

  • Selecteer alle e-mails uit de prullenbak en verwijder ze. Gebruik de prullenbak om ze te verwijderen.
  • Bijlage strekt zich niet uit in de toegestane mate: het kan een kwaadaardige extensie zijn die Microsoft Outlook niet ondersteunt en dubieuze activiteiten aanmoedigt.
  • De e-mailgrootte is te groot: aangezien de e-mailgrootte de Outlook Live Main-limiet overschrijdt, moet u de afzender vragen u een bericht met een kleinere bijlage te schrijven.

regel inactief. Ga naar de instellingen van Outlook om dit probleem op te lossen. Kies nu de regels en verwijder de e-mailregel als deze de bestandsbijlage verstoort.-Zoek naar regels met betrekking tot bijlagen in Outlook of Hotmail. E-mailregels moeten worden beperkt. Maak in uw e-mailinstellingen de

Fix Outlook en Windows Mail kunnen geen e-mails van Hotmail ontvangen.

Gebruik deze stappen als de Windows Mail- of Outlook-apps geen e-mails bezorgen bij uw Hotmail-account:

1. Onderzoek uw internetverbinding:
Je zou de WAN (internet) verbinding op je computer kunnen controleren. Misschien kan uw programma geen verbinding maken met internet. U ontvangt de e-mails daardoor niet.

 2.Beperk beveiligingsprogramma's:

Beveiligingsprogramma's voorkomen af ​​en toe dat de apps e-mails ophalen van het Outlook-account. U kunt computerbeveiligingshulpmiddelen zoals de firewall en antivirussoftware tijdelijk uitschakelen voordat u e-mails gaat verzenden en ontvangen.

Als je het probleem dat je geen e-mails van Hotmail kunt ontvangen nog niet hebt opgelost, neem dan contact op met ons Hotmail klantenservice nummer.

 3.Controleer de instellingen op de server:

Zorg er daarnaast voor dat de Hotmail-ondersteuning IMAP/pop drie serverinstellingen juist zijn. De onderstaande informatie moet op één lijn liggen:
Naam van de IMAP-server: imap.outlook.com
Poort-993
SSL POP3-servernaam: pop.outlook.com Verificatietype
Poortnummer: 995
SSL SMTP-servernaam: smtp.outlook.com Verificatietype
Ofwel poort 465 of 25
Optioneel authenticatietype

Conclusie

Maak je geen zorgen als je Hotmail geen e-mails ontvangt; we hebben eenvoudige instructies om u te begeleiden bij het oplossen van het probleem. We raden aan om elk van deze suggesties voor probleemoplossing één voor één te gebruiken totdat het probleem is opgelost. Neem contact op met het helpcentrum van de Hotmail klantenservice als je nog steeds problemen hebt om je e-mailaccount correct te laten werken.

We bieden ook technische ondersteuning voor avast. U kunt bellen met het Avast Ondersteuning telefoonnummer voor assistent.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe te stoppen met automatisch aanmelden bij gebruik van Hotmail?

Hoe u ongewenste e-mails uit uw inbox in Hotmail kunt verwijderen