Hoe u ongewenste e-mails uit uw inbox in Hotmail kunt verwijderen

Hotmail is een uitstekende e-mailservice die al vele jaren nuttig is voor mensen. Toch gebruiken veel mensen Hotmail om e-mails te verzenden en te ontvangen. Maar sommige mensen hebben moeite met hun normale postfunctie. Er kunnen om verschillende redenen problemen optreden, maar als nieuwe e-mails niet in uw inbox worden weergegeven, is uw inbox vol. Je moet je inbox opschonen en ruimte maken voor nieuwe e-mails.
Als je niet weet hoe je ongewenste e-mails en ongewenste e-mails kunt verwijderen, volg dan de stapsgewijze instructies in deze blog. U kunt ook de optie Sweep inschakelen om inkomende e-mail automatisch te verwijderen. Als je meer wilt weten over Hotmail-functies, neem dan Contact met Hotmail Ondersteuning Nederland.

Stappen om e-mails in Hotmail op te schonen
  • U kunt een en meer e-mails tegelijk verwijderen in Hotmail. Open je Hotmail account, open je inbox en selecteer een of meer e-mails die je wilt verwijderen. U vindt een optie "Verwijderen" boven het leesvenster als u mobiel gebruikt om e-mails in Hotmail te verwijderen. U kunt op de e-mail naar links vegen om deze te verwijderen.
  • Om alle e-mails in Hotmail op de computer te verwijderen, gaat u naar de map die u wilt verwijderen. Schakel het selectievakje boven de berichtenlijst in en selecteer "Map leegmaken" in het leesvenster. Het zal al uw e-mails naar de map Verwijderde items verplaatsen.
  • Open voor mobiele browsers het Hotmail-account en houd een e-mail ingedrukt. Tik op "Alles selecteren" en klik op het prullenbakpictogram om alle geselecteerde e-mails te verwijderen.
  • Als u een onderdeel niet begrijpt, Bellen Hotmail ondersteuningsnummer Nederland, aangezien zij u een interactieve oplossing kunnen bieden voor uw Hotmail-accountprobleem.
  • Nadat u uw e-mails naar de map Items verwijderen hebt verplaatst, opent u de map en zoekt u naar de "Lege map" boven de berichtenlijst. Nadat u op "Map leegmaken" heeft geklikt, wist Outlook uw e-mail permanent van hun systeem. Als de e-mail niet correct kan worden verwijderd, selecteert u een klein aantal e-mails om te verwijderen of probeert u het later opnieuw.
Probeer contact op te nemen met het Hotmail ondersteuningsnummer als u per ongeluk een belangrijke e-mail verwijdert. De ondersteuning kan u helpen uw e-mail te herstellen. Ze kunnen u ook vertellen hoe u de functies van Hotmail kunt gebruiken als u problemen ondervindt bij het gebruik ervan.

Gerelateerde link



Popular posts from this blog

Hoe te stoppen met automatisch aanmelden bij gebruik van Hotmail?

Hoe komt het dat Hotmail geen e-mails met bijlagen ontvangt?